avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, cum pot proceda in situatia in care un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, cum pot proceda in situatia in care un angajat al ...

Buna ziua, cum pot proceda in situatia in care un angajat al unei banci a accesat contul meu, fara acordul meu, si a furnizat catre o terta persoana detalii legate de contul meu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:47, 1 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati conducerea bancii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari din partea bancii chiar daca nu sunt implicat; date cu caracter personal LilianaNegreanu LilianaNegreanu Buna ziua, Cu cateva intrebari va deranjez si anume: Am sunat la un numar de mobil oferit de angajatii bancii pt a ma interesa in numele unui amic cat ... (vezi toată discuția)
Bunuri comune? ContSters77328 ContSters77328 Daca sotul este titular pe un cont de economii si nu doreste sa faca imputernicire sotiei si nici sa dea detalii despre acest cont(ca fiind al sau personal...) ... (vezi toată discuția)
Executare silita incuviintata de instanta dupa plata creditului la banca badr_harry badr_harry Pentru un credit de consum acordat de banca în anul 2005 şi neachitat în întregime, banca prin executor bancar s-a adresat instanţei de judecată şi a ... (vezi toată discuția)