avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua Am o problema cu un produs electronic dus ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua Am o problema cu un produs electronic dus în garanție ...

Bună ziua

Am o problema cu un produs electronic dus în garanție pentru că nu funcționa în parametrii. Când l-am dus în service mi s-a spus că este gata între 30 și 60 de zile. Au trecut 55 de zile și tot nu este gata și clar nu o să fie in 5 zile. Ce aș putea face în cazul acesta ? Precizez că mai sunt produse identice pe stoc. Aș putea să cer înlocuirea produsului cu unul identic ?

Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 01:09, 6 Noiembrie 2021
desigur, dar asta nu inseamna ca vanzatorul va fi de acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depășirea celor 15 zile de garanție și impunerea de restituire a sumei din acea perioadă! AlexandruSV AlexandruSV Bună ziua, Am achiziționat anul trecut în Februarie o placă video de pe un site bine cunoscut în România. În data de 14 Aprilie placa video nu mai ... (vezi toată discuția)
Telfon mobil cumparat de la orange ,stricat tudor_85 tudor_85 Buna ziua! Suna cam aiurea sa cer niste sfaturi pe un forum asa de serios dar sunt prea suparat pentru a mai inghiti prostiile celor de ... (vezi toată discuția)
Returnare produs comandat online in termen de 10 zile fuzzydoe fuzzydoe Buna ziua, Am comandat un produs online de la un magazin de electronice, cu ocazia faimoasei \\"Black Friday\\". Produsul a ajuns in posesia mea cu o ... (vezi toată discuția)