avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara. Am a treia luna dupa ce am depus la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara. Am a treia luna dupa ce am depus la administratie ...

Bina seara. Am atreia luna dupa ce am depus la administratie cererea de scoatere a unei persoane de la intretinere si nu mi au scos . Ce pot face sa imi rezolv problema.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:15, 3 Noiembrie 2021
discutati cu presedintele care e motivul ignorarii acelor cereri
Am virbit dar degeaba

hob a scris:

discutati cu presedintele care e motivul ignorarii acelor cereri

Am scris cerere pentru raspuns scris pentru ce nu imi scot de la intretinere si imi conditioneaza scoatere cu plata restantelor
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu exista legatura intre restante si persoanele trecute la intretinere
faceti reclamatie la primarie impotriva presedintelui ca nu respecta legislatia
cereti presedintelui s va inregistreze cererile cu nr de intrare si eventual obtineti in scris acest raspuns, ca nu opereaza nr de persoane din cauza restantelor
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati oficial serviciul specializat din primaria teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt trecuta in mod abuziv cu mai multe persoane la intretinere silviaenculescu silviaenculescu cand prietenul meu s-a mutat de la mine in luna august 2014 eu am depus o cerere pentru a fi trecuta o singura persoana la intretinere, dar s-a hotarat de ... (vezi toată discuția)
Am probleme cu administratora de bloc unde ma indrumati sa merg, la primarie nu am primit nici un fel de ajutor! Gabriel Toth Gabriel Toth De foarte multa vreme, ma confrunt cu probleme uriase privind plata intretinerii la bloc din culpa administratorei, cui sa ma adresez, am 7000 de lei ... (vezi toată discuția)
Cont bancar asociație proprietari wazz wazz Membrii asociației proprietari refuza sa isi dea acordul pentru un cont bancar motivând ca e costisitor Cum pot fi obligați sa aibă cont bancar ... (vezi toată discuția)