avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Decizia de incetare C.I.M se elibereaza ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Decizia de incetare C.I.M se elibereaza doar dupa ...

Buna seara!
Decizia de incetare C.I.M se elibereaza doar dupa zilele de preaviz sau se poate elibera in momentul inregistrarii cererii de demisie?
Cel mai recent răspuns: Adelabacali , utilizator 10:56, 14 Noiembrie 2021
Decizia se întocmește după terminarea preavizului și tot atunci se înmînează și fostului salariat.
Se poate elibera si înainte.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Noiembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc!
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de incetare a contractului de munca jianumarian jianumarian Buna seara, Spuneti-mi va rog: la terminarea preavizului, angajatorul este obligat sa elibereze decizia de incetare a contractului de munca? Sau ma poate ... (vezi toată discuția)
Probleme demisie alexandru.cenusa alexandru.cenusa In data de 18.11.2009, mi-am depus demisia. Am comunicat-o patronilor, iar pentru ca serviciile de contabilitate si de resurse umane sunt externalizate, am ... (vezi toată discuția)
Eliberare carnet munca loredanaelena loredanaelena buna seara se poate elibera carnetul de munca inainte de a primi salariatul toate drepturile salariale(firma are poprirepe cont)? mentionez ca un nr mare de ... (vezi toată discuția)