avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Refuz relatii personale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Refuz relatii personale

Buna ziua,
Sunt tatăl a unei fetițe de 2 ani și 10 luni. Sunt inca in proces de divorț cu soția de 2 ani și jumătate. Am program de relații personale cu fetița mea prin ordonanța președințială. In procesul de divorț s-a cerut și expertiza psihologica a fetiței mele, iar rezultatul a fost că nu este alienată, că este atașată de ambii părinți. Deși pe parcursul procesului de divorț erau semne clare de încercare de îndepărtate a fetiței mele de către soția mea, eu in acest timp am făcut tot posibilul sa am o relație normală cu fetița mea chit că mă izbeam in continuu de boicotarea relației mele cu fetița. Până la raportul expertului psiholog desemnat de instanta ,realatia mea cu fetița , pot sa zic că era superba, însă după raport, pot sa zic că chiar instant, constat că, prin vizitele mele la fetiță, aceasta refuza să petreacă timpul cu mine zicând "nu vreau" și fuge la mama în brațe. Asta se intampla de 2 săptămâni încoace. As vrea de la dumneavoastră, daca cineva s-a mai confruntat cu o asemenea situație și cum ați putut rezolva acesta situație tristă, legal, moral etc, având în vedere că mama clar încearcă să alieneze copilul. Va mulțumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 3 Noiembrie 2021
Adli34, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adli34 , utilizator 09:52, 3 Noiembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil minor și relații extraconjugale dani_daniel dani_daniel Am o problema cu soția la începutul lunii iunie soția mea ma scos din garsoniera cu fetita de 1 an și 5 luni în brate, ne a scos și hainele din dulapuri ... (vezi toată discuția)
Refuzul copilului de a petrece timp cu tatal - ce e de facut? CostinIancu CostinIancu Buna ziua, Dupa cum mentionam si in alte topicuri de pe acest forum, sunt in proces cu fosta sotie pentru modificarea programului meu de vizita a fetitei ... (vezi toată discuția)
Drept de vizita minor Antoaneta2008 Antoaneta2008 Avem nevoie de sfaturile voastre, deoarece nu mai stim ce altceva sa facem. Va cer parerea in numele fratelui meu, deoarece el fiind destul de ocupat nu prea ... (vezi toată discuția)