avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Simplele verificari/interogari la anaf daca am bunuri ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Simplele verificari/interogari la anaf daca am bunuri impozabile ...

Simplele verificari/interogari la anaf daca am bunuri impozabile de catre executorul judecatoresc pot intrerupe cursul prescriptiei in conditiile in care nu sa mai facut nici o plata de 6 ani?
Cel mai recent răspuns: savysb , utilizator 15:29, 2 Decembrie 2021
Daca sunt facute dupa 6 ani, nu. Daca sunt facute periodic, fara sa treaca 6 luni intre ele si inainte de implinirea a 3 ani de la ultima plata, da.
Sunt facute anual. Multumesc foarte mult. Deci nu sunt facute din 6 in 6 luni.
Conteaza frecventa actelor de executare, nu a verificarilor.
Neavand bunuri si conturi singurele acte de executare conform dosarului au fost aceste verificari anuale. Multumesc foarte mult.
Pai tot nu e bine, creditorul a staruit in recuperarea creditului, a intrerupt termenul prescriptiei. Nu exista acte de executare pentru ca nu aveau ce sa execute, asta e logic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita EastAndrei EastAndrei Daca am primit instiintare de la BIROU EXECUTORESC prin care am fost instiintat ca am fost executat silit ptr suma de 42.000 lei in cat timp se prescrie ? Adik ... (vezi toată discuția)
Prescriptie executare silita - poprire conturi Tirlea Andrei Tirlea Andrei In urma unei hotarari definitive si irevocabile s-a stabilit ca datorez unui cetatean o suma de bani. S-a pus sechestru pe conturile personale iar creditorul a ... (vezi toată discuția)
Executare silita romeo_sms romeo_sms buna ziua, mama a facut un credit in data de 28.02.2006 un credit de nevoi personale cu rate lunare pe 5 ani.am inteles ca in ziua de azi contractele de nevoi ... (vezi toată discuția)