avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... societate comerciala cod caen 9602 si intrerupe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

societate comerciala cod caen 9602 si intrerupe partial activitatea,angajatii ...

societate comerciala cod caen 9602 si intrerupe partial activitatea,angajatii pot beneficia de somaj tehnic? si daca salariatii in somaj tehnic mai pot fi chemati la program
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:51, 3 Noiembrie 2021
Intreruperea pe ce termen este ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o salariata care este in concediu de maternitate, ... personalRU personalRU Buna ziua! Am o salariata care este in concediu de maternitate, vrea sa stea in CCIc doar 2 luni si sa-si reia activitatea pentru a beneficia de stimulent de ... (vezi toată discuția)
Șomaj tehnic conform oug 32/2020 pentru ii bajans84 bajans84 Bună ziua. Eu ma aflu într-o situație la care nu găsesc un răspuns raft în fata. Sunt angajat cu program de 4 ore de peste 3 ani la o societate ... (vezi toată discuția)
Decontare 41.5% oug 92/2020 nicoleta.mantu1 nicoleta.mantu1 Pentru o societate Horeca-restaurante care a beneficiat de somaj tehnic pentru intreruperea activitatii si care incepand cu 1 iunie 2020 cand s-au deschis ... (vezi toată discuția)