avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de maternitate

lucrez in invatamant si momentan sunt in concediu fara plata pentru studii de 5 luni intre timp am ramas insarcinata,as vrea sa stiu daca beneficiez de indemnizatia de crestera a copilului daca in ultimele 5 luni nu am contribuit la asigurarile sociale.Se poate plati din urma ?Mentionez ca sunt titulara si as dori sa ma intorc la post
Cel mai recent răspuns: Ceclan Daniel , Consilier juridic 15:27, 11 Ianuarie 2010
In noua lege a invatamantului beneficiati de indemnizatia de crestere a copilului indiferent daca ati contribuit sau nu la asigurarile sociale ! Puteti plati in urma pana in ultima zi a anului in curs !
Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate Rarada Rarada Buna ziua, 1. In primul rand va multumesc pentru raspunsurile la intrebari. Am cinstata insa niste erori in datele pe care le-am dat si deci, ... (vezi toată discuția)
Concediu de ingrijire copil mihaela zarnescu mihaela zarnescu Buna ziua!as vrea sa ma lamuriti intr-o problema,lucrez in invatamant si pentru continuarea studiilor am luat din 1 sept 2009 concediu fara plata pentru ... (vezi toată discuția)
Dreptul la prenatal Crinellene Crinellene Buna ziua.Numele meu este Crina si sunt momentan in concediu de crestere a copilului pana in luna iulie,cand trebuie sa ma intorc la munca.Sunt insarcinata in ... (vezi toată discuția)