Buna ziua va rog sa ma indrumati ca nu stiu cum sa procedez .sunt in divort cu sotul care a avut si ordin de protectie datorita violentei exercitate catre mine si nu ne intelegem efectiv.ma agaseaza tot timpul cu mesaje cu santaje gen ca se omoara dac nu ne impacam etc..ceea ce a dat de intelele si fetei in varsta de 11 anj .spunandui aceleasi lucruri incercand sa o manipuleze.Vine
ma urmarexte pe la geam la noua locuinta etc. In privinta programului de vizita la copii am avut tot interesul sa vina sa.i Vada ca sa le fie lor mai usor mentionez ca mai am un baietel de 3 ani..ideea este ca nu are absolut nici un interes elvine special sa se intrevada ci mine si acum efectiv in orice zi imi da msj ca el vine sa ia copiii nu.l intereseaza programul lor ca dorm sau..teme etc.Au mai dormit si la el de vreo 2 ori dupa care fetita nu a mai vrut sa doarma acolo spunandu.mi ca nu a vrut a o aduca inapoi si a jicnito.La intampinarea de divort al a specificat ca doreste progr sambata si duminica insa numai.pt fata ca baiatul in varsta de 3 ani doreste sa .i stabileasca domiciliulnla el.Copiii momentan locuiesc cu mama lor bineintele.Va rog sa ma ajutati sa.mi spuneti cum sa procedez sa nu mai profite de copii ca sa ma.poata vedea nu vrea sa respecte nici un program nu.l intereseaza daca il contrazic devine recalcitrant si in privinta minorului ce sanse ar avea sa fie incredintat lui?Mentionez ca el nu are servici se bazează si sistine sus si tare ca el nu vrea sa se desparta ca ne iubeste ...As vrea sa stiu daca nu.i mai dau voie deloc sa vada copiii pt ca ii deruteaza si nu le este bine situatia aceasta ce se poate intampla.mentionez ca am avut 1 prima infatisare urmand a 2 a in ian imi este frica de ceea ce va fii pana atunci.