avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am primit somatie imobiliara. Va rog frumos sa imi ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am primit somatie imobiliara. Va rog frumos sa imi spuneti daca ...

Am primit somatie imobiliara. Va rog frumos sa imi spuneti daca sunt obligata si in ce conditii sa primesc in casa pe executor sau politia sau stiu eu cine ar mai fi (evaluatori, etc.)
Multumesc frumos.
Cum suna somatia si de la cine este?Este somatie de plata sau de executare(va someaza sa eliberati imobilul)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita in lipsa noastra de acasa ! usa sparta si bunuri luate fara niciun act de instiintare diananica diananica Buna ziua, Ma confrunt cu o problema de cativa ani care din cate observ a cam degenerat. O executare care a plecat de la o masina, si s-a ajuns in cei 8 ani ... (vezi toată discuția)
Executare silita MihaiMihai67 MihaiMihai67 in cazul in care o banca vrea sa te execute silit, are dreptul sa intre in casa cu forta? Adica iti poate sparge usa si navali inauntru, pur si simplu? Si apoi ... (vezi toată discuția)
Autorizare patrundere executor yamada yamada In urma unei licitatii imobiliare, adjudecatarul apartamentului castigat la licitatie cere incuviintarea executarii silite. Pe portalul justitiei vad ca s-a ... (vezi toată discuția)