avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua O întrebare legata de RCA și codul rutier ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua O întrebare legata de RCA și codul rutier Dacă ...

Bună ziua
O întrebare legata de RCA și codul rutier
Dacă am avut un accident de circulație am derapat și am rupt un stâlp de iluminat public
Intrebare
Conform legi RCA poate despăgubi contravaloarea stâlpului dacă alta mașina nu a fost implicata în accident
Cu stima
Cel mai recent răspuns: tiberius1977 , utilizator 14:09, 4 Noiembrie 2021
da
Multumesc

Olga Tanasa a scris:

da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se despagubeste pe rca??? fbaflorin fbaflorin Buna ziua.....am avut un accident stupid....nu conteaza cum .....ideea e ca m-am izbit de un stalp de iluminat public de care erau prinse niste fire de ... (vezi toată discuția)
Accident auto ușor, păgubitul cu rca expirat: e adevărat că asigurătorul nu-i va plăti despăgubire în acest caz? atomix60 atomix60 Buna ziua, am avut un mic accident (fara victime) cu un alt participant la trafic in parcarea unui magazin, mai exact soferul a dat cu spatele si mi-a rupt ... (vezi toată discuția)
Distrugere stalp de electricitate ancutica ancutica Buna seara. Am avut un accident de circulatie.Ploua afara si din cauza acesta am derapat si am intrat cu masina intr-un stalp de electricitate,care ulterior ... (vezi toată discuția)