avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Penalizări poprire după plata acesteia
Discuție deschisă în Executare silită

Penalizări poprire după plata acesteia

Bună ziua. Am avut poprire pe salariu 3700 de lei, lunar câte 500 de lei. Aceasta s-a terminat luna trecuta însă cei de la firma respectiva acum îmi cer sa plătesc și penalizări de 0.2% pe zi din momentul cand a început poprirea. Este legal sa îmi ceara iar bani din moment ce suma inițială a fost deja achitata? Menționez ca acum 2 luni când am întrebat cât mai am de plata ei mi-au răspuns pe email ca 650 de lei, nu au spus nimic de penalizări.. pot face ceva în privința asta sau trebuie sa plătesc și acei bani? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: exe8956 , utilizator 18:39, 5 Noiembrie 2021
Depinde de unde provin. Daca reies din titlul executoriu atunci da, executorul judecatoresc poate actualiza creanta. In mod normal ar trebui sa vi se comunice incheierea prin care s a stabilit cuantumul acestor penalizari. Solicitati-i-o executorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita apeiron2 apeiron2 Daca sunt excuta silit si deja platesc in urma popririi pe salar de doi ani, suma pe care trebuie sa o achit este cea evidentiata de instanta , sau la aceasta ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu gabi.nico gabi.nico Buna ziua, am o poprire pe salariu, la care am facut o intelegere de plata. Problema mea e ca nu inteleg suma pe care o am de plata: am primit o incheiere de ... (vezi toată discuția)
Poprire, nelamuriri popescuioanasb popescuioanasb Buna ziua, Am poprire pe pensie,iar in data de 12.01.2017 am fost instiintata ca mai am de plata 2200 ron.In cursul zilei de ieri am sunat la ... (vezi toată discuția)