avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara numele meu este Cosma Ioana. Am fost ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara numele meu este Cosma Ioana. Am fost căsătorită ...

Buna seara numele meu este Cosma Ioana ,Am fost căsătorită 6 ani legal din care sa constat un copil ,In urma netelegilor cu Soțul el a constatat sa divorțeze de mine ,Pe motivul că nu eram o mama buna,Și el în urma acuzațiilor aduse ,Tribunalul a decis să rămână copilul la el ,Eu daca acuma fac recurs pe baza multor probe că cum el nu s-ar ocupa de copil ,El de atunci și până acuma a mai fost încă o dată căsătorit din care sa constat încă un copil ,Și a divorțat și de nevasta al 2 pe baza probelor că el l-ar fii înșelat etc ,Nevasta al 2 la dat în tribunal ptr tutela copilului ,La ora actuala este in tribunal și cu ea ,Mai am castig de cauză daca fac acum recurs pte tutela copilului pe baza multor probe va rog frumos să-mi răspundeți urgent ???
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:34, 8 Noiembrie 2021
Mergeti dna la un avocat degeaba va explicăm noi urgent.Teoretic puteti oricand solicită schimbarea domiciliului copiilor la dvs dar trebuie ss dovediți că sunintervenit aspecte noi,faptul cs a divorțat inca o data fostul soț nu e relevant.Mergeti la avocat cu hotărârea judecătorească,explicați problema dvs si o sa vi se spuna ce puteti face,ce probe să administrație etc.
nu e vorba de recurs ca nu mai puteti face recurs si nici de tutela copilului, ci de o noua cerere ca locuinta copiilor sa fie schimbata la dvs, apelati la avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In caz de divort elap211977 elap211977 Sunt casatorita de 3 ani si am un copil de 1 an si 7 luni.Inainte de casatorie sotul meu a cumparat un apartament in care locuim si pentru care platim si acum ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj si amenintari blakkiss blakkiss divort si partaj buna ziua. nevasta mea vrea sa divortam prin tribunal .avem un baiat de 12 ani. o fost la o avocata. la cumpararea apartamentului ea o pus ... (vezi toată discuția)
Soția mea a depus divorțul și a invocat violenta fizică și ... Puyan Puyan Soția mea a depus divorțul și a invocat violenta fizică și verbală că motiv și solicită și custodia exclusivă a copilului , după data invocată de ... (vezi toată discuția)