avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Am un salariat care in Revisal figureaza ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Am un salariat care in Revisal figureaza suspendat ...

Buna ziua,

Am un salariat care in Revisal figureaza suspendat concediu crestere copil in perioada 19sept 2016-27 aug 2018.
Fiind noua angajata , singura in departament, am aflat ca acest salariat nu s a mai prezentat la munca dupa CCC.
Cu ce data il pot inceta suspendarea in Revisal, acum ca am observat acest lucru?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:39, 8 Noiembrie 2021
Suspendarea cu data de 27.aug.2018 , apoi pontarea absent nemotivat si cercetarea disciplinara .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal incetare contract crestere copil ADIGABI1 ADIGABI1 Am un contract suspendat ptr crestere copil al salariatei noastre pana pe 19 aug,2020 (..de la data nasterii copilului 20.09.2018. -am socotit un an si 11 ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim Lazear Lazear Un salariat nu s-a mai prezentat la lucru din 3.10.2018, a fost sunat,întrebat,a motivat spunând că este in concediu medical. I s-a cerut să aducă sau să ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, o angajata care se afla in concediu de crestere a ... Diaconescu Irina Diaconescu Irina Buna ziua, O angajata care se afla in concediu de crestere a copilului pana pe 13.12.2020 si-a reluat activitatea astazi la o alta companie fara sa anunte ... (vezi toată discuția)