avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trecere treapta urmatoare Debutant S Buna ziua, sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trecere treapta urmatoare Debutant S Buna ziua, sunt administrator ...

Trecere treapta urmatoare Debutant S

Buna ziua, sunt administrator patrimoniu, debutant S, la o gradinita. Imi puteti spune cand si in ce conditii se face trecerea la urmatoarea treapta? Mentionez ca in Decembrie 2021 se face 1 an de cand sunt pe acest post. Totodata, care ar trebui sa fie salariul pentru acest post, tinand cont de faptul ca am o vechime mai mare de 10 ani in campul muncii?

Va multumesc.
O seara buna in continuare.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:40, 9 Noiembrie 2021
Persoanele incadrate in functii contractuale de debutant vor fi promovate, prin examen, la sfarsitul perioadei de debut stabilite in conditiile legii, in functia, gradul sau treapta profesionala imediat superioara, in baza unui referat de evaluare intocmit, cu respectarea prevederilor art. 41 alin. (9), de seful ierarhic si aprobat de conducatorul autoritatii sau institutiei publice.
Buna, multumesc de raspuns. Din pacate nu gasesc nicaieri cat este aceasta perioada? (Stiam de 1 an, apoi din 3 in 3) . Stiti cumva dvz? Multunesc.
Termen promovare debutant personal contractual in institutie publica. Procedura corecta
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansare in grad profesional iul1234 iul1234 buna ziua, din septembrie 2016 am fost angajat pe un post de inspector debutant contractual in cadrul unei primarii. intrebare e cand trebuie sa fiu avansat in ... (vezi toată discuția)
Personal contractual - promovare in functie ContSters404160 ContSters404160 Din luna aprilie 2015 sunt angajata intr-o primarie, functie contractuala de debutant. Teoretic, anul acesta ar fi trebuit sa fiu avansata in functie de ... (vezi toată discuția)
Promavare din debutant in gr iii plik plik Buna ziua. Lucrez pe postul de administrator patrimoniu debutant (studii superioare), contract pe durata nedeterminata (personal didactic auxiliar in ... (vezi toată discuția)