avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare: este posibil ca o notara sa refuze sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare: este posibil ca o notara sa refuze sa deblocheze contul ...

Intrebare: este posibil ca o notara sa refuze sa deblocheze contul de carte funciara sau sa refuze sa-ti elibereze extrasul de carte funciara daca nu ii platesti o suma aditionala de 250 roni in plus fata de cei 40 roni cit costa extrasul?
Am avut o experienta extrem de neplacuta cu o notara care nu numai ca este lipsita de etica, dar nici nu-si cunoaste bine meseria. Cumparatirii au renuntat la serviciile ei. Eu, in calitate de vânzatoare am rugat-o sa-mi elibereze extrasul (40 roni) ori sa deblocheze contul ca sa pot sa-mi vad de viata. Ea refuza, in esenta prin santaj. Ma poate ajuta Camera Notarilor? Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:31, 8 Noiembrie 2021
Dacă actul a fost lucrat si v-ati răzgândit în ultimul moment, după ce dvs v-ati adresat biroului respectiv, da, este normal sa achitați consultația și deranjul.
Este tot etic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras carte funciara solicitata de notar Artigas Artigas Va salut, Va rog sa-mi spuneti daca pentru a nu exista nici un fel de suspiciuni in legatura cu posibila destinatie a documentelor incredintate notarului in ... (vezi toată discuția)
Cum obtin extras carte funciara daca nu sunt proprietarul imobilului? ContSters83008 ContSters83008 Cum pot scoate un extras carte funciara in cazul in care nu sunt proprietarul imobilului? (vezi toată discuția)
Problema la extrasul de carte funciara adis2008 adis2008 Am achizitionat un apartament cu imprumut de la banca si restul fonduri personale. La semnarea contractului de V-C, care a avut loc la banca in prezenta ... (vezi toată discuția)