Buna ziua. La o scara unde are si boxa sa zugravit acea boxa si presedinta cu contabila au spus ca a costat 1400ron.din cei 1400 ron au acte doar pe 1000.restu de 400 spun ca i sa dat celui care a renovat. Este normal sa nu existe un contract? De unde stim ca nu ia luat presedinta si administratora? Va multumesc si astept sa mi spuneti si mie ce este de facut
Legal,toate interventiile la partea comuna de condominiu trebuiesc realizate cu parcurgerea procedurii legale respectiv incheiere de raport juridic dar care are impedimentul ca implica costuri suplimentare
Sunt situatii in care penytru solutionare convenabil finaciar se accepta executarea de interventii executate fie de catre locatari sau alte persoane dar fara incheiere document justificativ manopera
Aveti dreptul sa contestati suma impusa la plata,sa solicitati oficial prezentarea documentelor justificative si daca suspiciunea staruie si dupa discutii,aveti dreptul sa sesizati oficial serviciul de sprijinire si indrumare asociatii de proprietri din primaria teritoriala
Este legal?
Dan Stefanescu
Buna ziua, Administratorul blocului a pus afisul urmator: “ In conformitate cu Legea Asoc. De Propr. Nr.196/2018 in luna decembrei 2021, s-a efectuat ... (vezi toată discuția)
Zugraveala
Izaura1969
Am o locuință unde nu locuiesc am făcut cerere la administratora și președinte mi sa aprobat. Acum vrea sa zugrăvească scările blocului vrea sa ... (vezi toată discuția)