avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O societate comerciala care plateste angajatii pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O societate comerciala care plateste angajatii pe cartea de munca ...

O societate comerciala care plateste angajatii pe cartea de munca cu salariul minim pe economie si plateste ..,,LA GRI " - o diferenta privind niste bonusuri ( transmitand asta angajatilor, prin fisiere pe email ) , unde poate fi reclamata pentru faptul ca dupa incheierea contractului de munca al unui angajat , DREPTURILE ,,LA GRI " - nu au mai fost platite !!!???- exista comunicari din lunile trecute pe email privind calculul acestor bonusuri !!!!!!
Multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: tutu12 , utilizator 20:37, 8 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneți o sesizare la ITM.

Acordarea unui salariu net mai mare decât cel evidențiat în statele de plată a salariului și în declarația lunară privind obligațiile de plată a contribuțiilor sociale, impozitului pe venit și evidența nominală a persoanelor asigurate, transmisă autorităților fiscale, constituie contravenție sancționată cu amendă [/ b]de la 8.000 lei la 10.000 lei pentru fiecare salariat identificat în această situație, fără a depăși valoarea cumulată de 100.000 lei.

Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare,eu am lucrat la o firmă unde o parte din salariu se ... Madalin 2023 Madalin 2023 Salutare,eu am lucrat la o firmă unde o parte din salariu se plătea pe card adică 1000de lei iar o parte în plic adică 2200lei și 600de lei pe alt ... (vezi toată discuția)
Salariu primit mai mare decat in contract Alexandru Petrisor Alexandru Petrisor Buna ziua. Am primit o oferta in care angajatorul imi promitea un salariu in jur de 2600 lei, dar mi-a spus ca in contract suma va fi mai mica, practic primind ... (vezi toată discuția)
Munca la gri omumaro omumaro Salut, in urma cu ceva timp am accesat un credit de nevoi personale. Suma primita, nu foarte mare, m-a pus pe ganduri legat de salariu. In urma cautarilor am ... (vezi toată discuția)