avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Am cumparat un apartament care are zidul de la ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Am cumparat un apartament care are zidul de la bucatarie si debaraoa ...

Am cumparat un apartament care are zidul de la bucatarie si debaraoa darmata.N-am stiut ca trebuie sa am asa si pe cadastru,ce pot face in situatia asta.Mentionez ca si fosta propietara la luat asa.
Cel mai recent răspuns: Margo123 , utilizator 21:03, 12 Noiembrie 2021
Pentru a preintampina situatii neplacute este de preferat sa intrati in legalitate sa parcurgeti procedura de autorizare sa realizati proiect tehnic sa solicitati emiterea de autorizatie de constructie si certifcat de urbanism ,documente pe care in copie urmeaza sa le depuneti la asociatia de proprietari pentru consemnare in cartea tehnica a condominiului si la ocpi
Multumesc frumos dar nu stiu unde sa ma duc sa realizez de ex proiect tehnic etc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie demolare perete debara apartament mihaelaghe mihaelaghe Buna, Vreau sa daram un perete despartitor neportant intre bucatarie si debara pentru a castiga spatiu. am nevoie de autorizatie de constructie sau e ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.detin o garsoniera la parter si as dori sa ii fac ... .ale .ale Buna ziua.Detin o garsoniera la parter si as dorii sa ii fac o usa in loc de geam care sa dea direct in gradina.Pot face aceste modificari si de ce acte ... (vezi toată discuția)
Obtinere autorizatie pentru constructie eX3nna1 eX3nna1 Buna ziua, Am si eu nevoie de cateva lamuriri, va rog. Intentionez sa achizitonez apartamentul socrilor, prin credit prima casa. Urmeaza sa facem mai intai ... (vezi toată discuția)