avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, Ma puteti ajuta cu o intrebare referitor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, Ma puteti ajuta cu o intrebare referitor la ''raportul ...

Buna seara,

Ma puteti ajuta cu o intrebare referitor la ''raportul dintre procedura evaluarii periodice si procedura speciala, prealabila concedierii''? Un paragraf ceva ?

Multumesc mult,
Nicoleta
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:36, 10 Noiembrie 2021
Art.63 C.mun.
............
(2) Concedierea salariatului pentru motivul prevazut la art. 61 lit. d) poate fi dispusa numai dupa evaluarea prealabila a salariatului, conform procedurii de evaluare stabilite prin contractul colectiv de munca aplicabil sau, in lipsa acestuia, prin regulamentul intern. salariatului pentru motivul prevazut la art. 61 lit. d) poate fi dispusa numai dupa evaluarea prealabila a salariatului, conform procedurii de evaluare stabilite prin contractul colectiv de munca aplicabil sau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere contract de munca autog autog doresc sa aflu daca dupa 17 ani de vechime imi poate fi desfacut contractu de munca cu art 61 lit d,in conditile in care am ocupat aceasi functie in toti ... (vezi toată discuția)
Contradictii intre codul muncii si ccm la nivel de ramura robertsega32 robertsega32 O problema spinoasa. Trebuie sa negociem contractul colectiv de munca la nivel de unitate. La ora actuala, este in vigoare, pentru noi si CCM la nivelul ... (vezi toată discuția)
Concedierea cu litera d claudia_scumpick claudia_scumpick BUNA ZIUA, AS AVEA SI EU O INTREBARE IN CE CONDITII SE POATE DESFACE CONTRACTUL DE MUNCA CU LITERA D ....? DECI IN CAZUL MEU....DE 3 LUNI DE ZILE AVEM ... (vezi toată discuția)