avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda de 250 ron pentru intentie de a-mi satisface ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda de 250 ron pentru intentie de a-mi satisface nevoile fiziologice

proces verbal incheiat pentru intentia satisfacerii nevoilor fiziologice .Considerand amenda prea mare si nejustificata am facut contestatie. Pe data de 20 ian am proces. ce pot face?#-o
Puteti avea castig de cauza in masura in care dovediti ca nu ati avut alternativa unei toalete civilizate. Daca ati putea aduce vreun martor care sa confirme ca necesitatea era strinenta ori documente medicale, ca si faptul ca in zona nu erau toalete publice. Aveti sanse sa castigati
Invocati in primul rand faptul ca erati la prima abatere, astfel ca masura amenzii este disproportionata si trebuia dispus avertismentul.
~ Conținut șters la cerere ~
Formulati contestatie importiva procesului verbal,aratatnd ca nu ati baut si ca nu exista nicio toateta ecologica pe care sa o folisiti si ca va aflati la prima fapta.
Aduceti un martor care sa confirme acestea sau daca sunteti suferind ,aduceti acte medicale care sa ateste aceasta si eventual o caracaterizare de la asociatia de proprietari sau de la locul de munca.
Solicitati inlocuirea masurii amenzii cu cea a avertismentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala. castig in instanta? dumy61 dumy61 In 28 . 09 .09 am lipit afise electorale pe un stalpi de iluminat public, ,,, M-au oprit jandarmi si m-au luat la post , mi-au dat o amenda de 1500 ron .pt ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala impotriva unui proces verbal incheiat in baza legii nr. 61/1991 Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, In data de 07.10.2010 sotul meu fiind conducator auto pe camion a descarcat marfa la o intreprindere din Timisoara.Avand nevoi fiziologice urgente, ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice calandrino calandrino Starea de fapt: intr-o camera de camin, eu impreuna cu cativa colegi am difuzat muzica, fapt ce a deranjat colega ce locuia la nivelul superior. Aceasta a ... (vezi toată discuția)