avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legislatia muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legislatia muncii

poate angajatorul sati plateasca orele cand nu este de lucru si sa te puna sa recuperezi fara stirea ta ,mam trezit ca am de recuperat 5 zile asa din senin ieu stiind ca am fost platit cu 75 la suta
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 13:29, 12 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza ITM in scris, cu nr. de inregistrare/ data despre modul cum se efectueaza plata in firma unde lucrati. Se va face o ancheta si veti primi raspuns scris de la ITM.
Aveti Reg. Intern? Exista asa ceva mentionat în el?
Oare n-ați fost în șomaj tehnic, nu ați auzit prin firmă despre acest lucru? Cam mare coincidența procentelor (75% din salariu).
Dacă ați fost în șomaj tehnic e ilegal cum procedează.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatia muncii Pustai Eugenia Pustai Eugenia Va rog sa-mi spuneti in ce conditii si ce trebuie sa fac pentru a trece 4 muncitori in somaj tehnic? Exista avantaj pentru societate sau pentru muncitori? (vezi toată discuția)
Somaj tehnic - reangajare Martho Martho Buna ziua, fiind in somaj tehnic de la 1 aprilie, societatea cere documentele pentru reangajare. Exista ca persoana respectiva in acest caz sa nu primeasca ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic? nelamurire vio_adriana vio_adriana din anumite motive firma la care lucrez a trimis o anumita parte din angajati in somaj tehnic...insa acest lucru este doar in acte pt ca noi continuam sa ne ... (vezi toată discuția)