avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Daca un angajat primeste spor permanent ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Daca un angajat primeste spor permanent pentru o limba ...

Buna ziua!
Daca un angajat primeste spor permanent pentru o limba straina si este in concediu medical toata luna se acorda acel spor in perioada concediului?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Adelabacali , utilizator 14:08, 14 Noiembrie 2021
Depinde cum este scris in contract. Pot exista inexactități legale în formulare ...
Ultima modificare: Duminică, 14 Noiembrie 2021
Bryant, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In general, nu se acorda sporul respectiv pe durata concediului medical.

Insa, pe durata suspendarii c.i.m. pot continua sa existe alte drepturi si obligatii ale partilor decat suspendarea prestarii muncii de catre salariat si a platii drepturilor de natura salariala de catre angajator., daca acestea sunt prevazute prin legi speciale, prin contractul colectiv de munca aplicabil, prin contracte individuale de munca sau prin regulamente interne.
Va multumesc frumos! O sa incerc sa aflu mai.multe detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca hodor dana hodor dana Va rog sa-mi spuneti daca perioadele de concediu medical constituie vechime in munca si are influenta la calculul sporului de vechime. Multumesc (vezi toată discuția)
Discriminare Florentinian Florentinian In cazul suspendarii cim , conf Art. 49. [felurile si efectele suspendarii] (1) Suspendarea contractului individual de munca poate interveni de drept, prin ... (vezi toată discuția)
De ce pierd anumite sporuri din salariu daca am avut cm ? danutzbarosanu danutzbarosanu Buna ziua in luna iulie am avut probleme cu mijlocul si dr mi-a recomandat repaos la pat. Mentionez ca nu am mai avut cm in ultimii 4 ani. In cadrul ... (vezi toată discuția)