avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua As avea si eu o intrebare. De la 01.09.2021 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua As avea si eu o intrebare. De la 01.09.2021 am reinceput ...

Buna ziua
As avea si eu o intrebare.
De la 01.09.2021 am reinceput serviciul dupa concediul de crestere a copilului, din 02.09.2021 am intrat in concediu de risc maternal.
In cazul acesta cum se calculeaza salariul? Sporurile se iau in considerare in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:23, 16 Noiembrie 2021
Baza de calcul a indemnizației penttu concediu de risc maternal se determină ca medie a veniturilor brute lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de asigurare, până la limita a 12 salarii minime brute pe țară lunar, pe baza cărora se calculează contribuția asiguratorie pentru muncă.

Întrucât ați revenit din CCC, venitul care se ia în considerare este cuantumul indemnizației pentru CCC.
Ultima modificare: Marți, 16 Noiembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!in ultimii 2 ani am fost in concediul de crestere copil,iar ... Andrada Balc Andrada Balc Buna ziua!in ultimii 2 ani am fost in concediul de crestere copil,iar in iunie ar fi trebuit sa incep munca,dar pentru ca sunt din nou insarcinata,am intrat in ... (vezi toată discuția)
În curând voi fi în concediu risc maternal și cu soțul meu ... vilies0507 vilies0507 În curând voi fi în concediu risc maternal și cu soțul meu dorim să ne cumpărăm locuință. Pot aplica pentru creditul noua casa dacă voi fi în risc ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal ligia2013 ligia2013 Buna seara. Am un bebe de aproape 2 ani și sunt in indemnizație creștere copil însă urmează sa ies in scurt timp. O sa ma întorc la servici însă ... (vezi toată discuția)