avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... succesiune...cu concubinaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

succesiune...cu concubinaj

am locuit in concubinaj cu o persoana (care a decedat de curand) 7 ani ,ea avand o locuinta pe care a cumparat-o cu legea 112 acum 3 ani, actele facandu-se pe numele ei,ambi parinti traiesc.cine poate deschide succesiunea...si eu am vreun drept la mostenire?mentionez ca cumpararea a fost facuta in rate si inca nu este achitata integral.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 14:14, 28 August 2006
Din pacate dvs. nu aveti nici un drept la succesiune. In schimb puteti sa cereti (daca aveti acte care sa demonstreze) valoarea imbunatatirilor aduse in locuinta. De asemenea, daca puteti sa demonstrati ca ati achitat si o parte din rate.
Va intelegeti cu parintii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal meu ne da afara din casa! ce putem face?! va rog sa ma sfatuiti... clauk clauk Suntem o familie cu 2 copii. tatal meu a cumparat de la vechiul ICRAL acum multi ani apartamentul cu 2 camere in care stam acum. In urma cu 12 ani, parintii ... (vezi toată discuția)
Chemare in instanta pentru mostenire livius1 livius1 Buna ziua. As dori sa aflu si eu un raspuns la urmatoarea intrebare . Dupa decesul unuia dintre parinti ,am efectuat succesiunea si o cota parte din locuinta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am urmatoarea problema. familia mea detine un apartament ... lauragb lauragb Buna ziua, Am urmatoarea problema. Familia mea detine un apartament cumparat in 1/3 de noi si 2/3 de un alt proprietar. Eu in acest moment locuiesc in ... (vezi toată discuția)