avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua. Dupa moarte mamei, am continuat sa platesc ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua. Dupa moarte mamei, am continuat sa platesc asigurare ...

Bună ziua. Dupa moarte mamei, am continuat sa platesc asigurare pentru casă, anuntand firma asiguratoare de acest deces. Am facut asigurarea printr-un broker autorizat . Anul acesta,mi s-a spus că nu pot plăti așa,că nu voi putea fi despagubita in caz de daună. In acest caz, avand in vedere ca am platit 6 ani aceasta asigurare,pot cere restituirea sumelor ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniel Vidoe , Consultant asigurari 17:04, 7 Decembrie 2021
Buna ziua,

Nu puteti solicita restituirea sumelor.

Inainte ca doamna sa decedeze, primele de asigurare au fost achitate iar asigurarea a fost valabila, in toti acesti 6 ani, chiar daca riscul nu a aparut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitatea unei procuri speciale SorinIulian SorinIulian Buna ziua, Avand in vedere experienta dumneavoastra, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Tatal meu si doua matusi in varsta ale lui sunt ... (vezi toată discuția)
Neacceptarea dosarului de dauna pentru neplata polita casco misu_spiri misu_spiri Buna ziua, Vreau sa relatez urmatoarea problema si daca ma puteti ajuta cu un sfat. In 2009 tata a luat o masina in rate cu polita casco obligatorie prin ... (vezi toată discuția)
Polita asigurare de deces incheiata la contractarea unui credit de nevoi personale yana_black yana_black Buna ziua, Am urmatoarea speta, In 2007 parintii mei au contractat un credit de nevoi personale, titularul fiind reprezentat de catre tatal meu iar mama ... (vezi toată discuția)