avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, am 2 credite la ifn in luna august am fost ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, am 2 credite la ifn in luna august am fost operat ...

Buna ziua, am 2 credite la ifn in luna august am fost operat la picior si am stat 2 luni in medical 1 luna imobilizat cealuna terapie la spital in tot accest timp am fost sunat de cate 4 ori pe zi si am explicat ca salariu sa diminuat de la 7000 la 2000 fatele fiinde amandoua 2200 ieri am primit plic de la executor ca se incepe executarea silita, ce pot face
Nu puteți face nimic dacă nu ați mai plătit ratele lunare. Pe creditor nu-l interesează problemele dvs, ci numai să-și recupereze banii. Veți fi executat silit, pe salariu, și pentru două credite vi se va reține lunar 1/2 din venitul lunar net.
Am înțeles, dar în contracte scrie că în caz de boală sau ceva credibile sunt asigurate, de ce nu au mai așteptat sa încep muncă și sa le pot plăti în continuare.....ma duc si cand singurul lucru care îl am pe numele meu
Buna ziua,
Trebuie sa actionati rapid si sa faceti contestatie la executare in termen de 15 zile de la primirea instiintarii privind poprirea sau de la somatie.
In contestatie nu vor fi relevante motivele personale pt care nu ati achitat creditele dar pot fi valorificate alte chestiuni de procedura in legatura cu cine va cere banii, cuantumul sumei etc. Daca doriti sa va analizez documentele, ma puteti contacta.
Ultima modificare: Vineri, 19 Noiembrie 2021
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri titlu executoriu leusan leusan daca un contract IFN ,pentru care s-a executat silit debitorul pentru,, rate restante ,penalitati si capital ramas de rambursat la contractul cu nr xxxxx\\" , ... (vezi toată discuția)
Poprire în cazul mai multor creditori BRUJAN ISABELA BRUJAN ISABELA Bună ziua! Mă numesc Loredana și sunt cadru didactic la un liceu tehnologic din Târgu-Jiu. Am intentat proces unității școlare și directorului ... (vezi toată discuția)
Problema cu firma de recuperari creante leusan leusan O problema : un imprumut la un IFN [editat] de 4000 de ron in noiembrie 2007 pe o perioada de 5 ani. S- a platit la zi pina in anul 2010, in iulie suma de ... (vezi toată discuția)