avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire Cec SUA-cum aduc banii în România pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire Cec SUA-cum aduc banii în România pentru ca la băncile newyorkeze,atunci când aud de tranzacții internaționale nu vor sa ți deschidă cont. Bună ziua Mătușa mea din SUA a decedat și n a lăsat testament.Verisoara ...

Bună ziua
Mătușa mea din SUA a decedat și n a lăsat testament.Verisoara mea a spus ca se ocupa ea și va primi 20% din avere.
Eu am bani primiți ca beneficiar dupa mătușa mea care nu întra în succesiune.
Verisoara,care e administratorul succesiunii,a scos un cec de la una din bănci și mi l a trimis.Nici ei,nici eu nu știam ca la băncile din România nu se primesc cecuri.Am trimis cecul înapoi.A încercat sa mi depună cecul la diferite bănci dar ii trebuia Social Securitate Number pe care nu l am pentru ca nu sunt cetățean american.Mai am o luna și jumătate și mi expira cecul.
CE POT FACE?
Mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 18 Noiembrie 2021
Inaind, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:15, 18 Noiembrie 2021
Discutati cu un avocat din SUA din statul respectiv.
Cu banii se găsesc soluții.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire matusa decedata sua Inaind Inaind Buna ziua Am avut o matusa in SUA care a decedat in anul 2021 si mi a lasat ca mostenire banii dintr un plan de pensie (annuity).Cand verisoara mea a mers la ... (vezi toată discuția)
Mostenire ContSters311042 ContSters311042 Buna ziua, Acum 11 ani, cand a decedat tatal meu, acesta avea bani la CEC. Eu si sora mea suntem mostenitoarele lui. Intrebarile mele sunt: 1. Acest cec ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa fac succesiune dupa matusa? unchiul si matusa mea nu au avut copii. unchiul meu a facut testament ... gabiilie776 gabiilie776 Unchiul si matusa mea nu au avut copii. Unchiul meu a facut testament in favoarea verisoarei, lasandu-i astfel bani si jumatate din apartamentul lor. A murit ... (vezi toată discuția)