avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Mai este necesar a achizitia de casa de marcat?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Mai este necesar a achizitia de casa de marcat?

In situatia in care sunt efectuate vanzari on line cu plata numai prin banca, mai este necesar a achizitia de casa de marcat?
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 19 Noiembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:58, 18 Noiembrie 2021
Dacă vânzările sunt făcute exclusiv online, nu este nevoie de casa de marcat electronică fiscală, chiar dacă încasarea se face și cu numerar. Excepție fac casele de comenzi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin on line..casa de marcat? turcalexandra turcalexandra Daca vand doar on line e necesara achizitia casei de marcat? Majoritatea incasarilor se realizeaza prin banca..exista si situatii cand incasez rambursuri ... (vezi toată discuția)
Contabilitate vanzare on line danabobo danabobo Buna ziua,un ong care este platitoare de tva si are si activitati economice este obligata sa aiba casa de marcat pt. vanzarile on line? (vezi toată discuția)
Pentru un site similar cu olx.ro, unde utilizatorii pot plăti opțional pentru promovarea anunțului, trebuie casă de marcat și emis bon fiscal? workwork workwork Buna ziua, Am o intrebare la care am primit raspunsuri diferite de la diversi contabili. De aceea am recurs la a posta pe acest forum. Pentru un site ... (vezi toată discuția)