avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua , mama mea a lucrat 11 ani și jumătate ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua , mama mea a lucrat 11 ani și jumătate în Italia ...

Bună ziua , mama mea a lucrat 11 ani și jumătate în Italia , când a făcut vârsta de pensionare in România , a depus dosarul de pensionare însă casa de pensii nu au folosit decât trei luni din anii lucrați în Italia obținând astfel decât pensia minimă , restul de 11 ani lucrați nu i s-au calculat . Întrebarea mea este daca poate beneficia de întreaga vechime acumulată în Italia astfel recalculandui-se pensia .
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:09, 19 Noiembrie 2021
Pentru perioada lucrata in Italia trebuie sa primeasca pensie de la statul Italian.
Detalii, aici:[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 19 Noiembrie 2021
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata Andrei Cristian Andrei Cristian Buna ziua, as dori si eu o informatie pentru pensia mamei daca se poate. Ea fiind nascuta pe 10.02.1961, dupa ce i-au fost calculati anii a ajuns la 27 ani ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? marianacostantino marianacostantino Buna as dori sa situ cand IED la pensie? Sunt nascut 16 02 1954 am lucrat 30 ani an rulmentu Bv ,cu grupa a2a ,26 ani si 11 luni . Si acuma de4 ani muncesc an ... (vezi toată discuția)
Buna seara , domiciliez de 20 ... Bianca_Livia Bianca_Livia Buna seara, ma numesc Danut Gheorghe Bodeanu, domiciliez de 20 de ani in Italia si va rog respectuos sa ma ajutati cu un raspuns fata de faptul ca pe ... (vezi toată discuția)