Buna ziua!
Am primit decizia de pensionare - pentru limita de varsta. Decizia trebuie dusa la locul de munca? As vrea sa continui activitatea, dar daca voi duce decizia, sigur mi se va incheia contractul de munca, ceea ce nu doresc.
In aceasta situatie, de ce drepturi banesti voi beneficia? Multumesc !
Chiar daca o duceti sau nu, raportul dvs de munca este pus sub semnul legalitatii ... In situatia dvs , c.i.m. nu inceteaza la data comunicarii deciziei de pensionare, ci la data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare ... altfel spus, de la data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare si pana acum ati cam muncit la negru.
Multumesc! Varsta standard nu am implinit-o (am 60 ani-barbat), doar stagiul minim de cotizare, intrucat am avut ceva ani de grupa care m-au ajutat. ??
Atunci datele problemei se schimba ... c.i.m. inceteaza de drept la data comunicarii deciziei de pensiei pentru limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare.
Contract de munca
Epigonii
Buna ziua, va rog frumos imi puteti spune ce trebuie sa fac daca azi am primit decizia de pensionare dar inca sunt angajata. E vorba de pensie ptr limita de ... (vezi toată discuția)