avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua. nu ar trbui sa pun intrebarea asta dar asta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua. nu ar trbui sa pun intrebarea asta dar asta e. dupa ...

buna ziua. nu ar trbui sa pun intrebarea asta dar asta e. dupa ce perioada pierd ajutorul de deces.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: rodoef , utilizator 17:41, 20 Noiembrie 2021
Perioada de 3 ani este perioada in care se platesc de catre stat drepturile catre contribuabili.
multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acoperire pierdere 2009 s constituire rezerva legala in care dintre cele 2 decl 101 apare? turcalexandra turcalexandra Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie. In anii anteriori firma a inregistrat pierdere, in 2010 inca din sem 1 are profit si poate recupera integral ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii marov marov Buna ziua! Urmeaza sa fiu dat in somaj si din cate am inteleds ar trbui sa primesc salarii compensatorii Din contract reiese ca trebuie sa primesc 2 salarii ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru ajutorul de somaj gigi33xman gigi33xman Penultima firma la care am lucrat inainte de a-mi pierde si ultimul loc de munca nu mi-a eliberat corespunzator adeverinta privitoare la perioada si veniturile ... (vezi toată discuția)