avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Investesc intr-un imobil luat in contract de comodat. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Investesc intr-un imobil luat in contract de comodat. Cum asigur investitia?

Salut,
Ma numesc Bogdan si situatia este urmatoarea: am inchiriat un apartament pe firma prin contract de comodat. Vreau sa investesc niste bani in el- renovare -, dar nu stiu cum pot sa asigur investitia respectiva in caz ca proprietarul se rasgandeste ,ii place ce am facut acolo si vrea sa se intoarca.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ulm , utilizator 09:37, 6 Octombrie 2006
Aceasta problema se poate rezolva printr-o clauza introdusa in acel contract de comodat si anume ca daca rezilierea acestuia se va produce la initiativa comodantului, acesta se obliga sa achite comodatarului (asa zisului chirias) o suma de... care va asigura investitia.

Ultima modificare: Vineri, 6 Octombrie 2006
ulm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investesc intr-un imobil luat in contract de comodat. cum asigur investitia? Bogdancup Bogdancup Salut, Ma numesc Bogdan si situatia este urmatoarea: am inchiriat un apartament pe firma prin contract de comodat. Vreau sa investesc niste bani in el- ... (vezi toată discuția)
Investesc intr-un imobil luat in contract de comodat. cum asigur investitia? Bogdancup Bogdancup Salut, Ma numesc Bogdan si situatia este urmatoarea: am inchiriat un apartament pe firma prin contract de comodat. Vreau sa investesc niste bani in el- ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere spatiu vasilemb vasilemb Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu trei probleme: 1. Sunt asociat la o societate comerciala si am inchiriat ACUM 1 AN pe firma un sediu cu contract de ... (vezi toată discuția)