avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Investesc intr-un imobil luat in contract de comodat. ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Investesc intr-un imobil luat in contract de comodat. Cum asigur investitia?

Salut,
Ma numesc Bogdan si situatia este urmatoarea: am inchiriat un apartament pe firma prin contract de comodat. Vreau sa investesc niste bani in el- renovare -, dar nu stiu cum pot sa asigur investitia respectiva in caz ca proprietarul se rasgandeste ,ii place ce am facut acolo si vrea sa se intoarca.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mirona Filipoiu , Consilier juridic 14:29, 11 Februarie 2008
Invheiati un contract de inchiriere in care sa se prevada clar durata de inchiriere si modul in care proprietarul va va despagubi pentru investitiile facute de dvs. cu acordul acestuia.
mai repede un act aditional in care sa se mentioneze ca orice lucrare efectuata in spatiul luat in folosinta gratuita va fi decontata de catre proprietar. pentru ca e greu sa faci un contract de inchiriere dupa ce ai facut comodat gratuit pe un spatiu. oricum e destul de batator la ochi contractul de spatiu pe o firma sa fie comodat gratuit, decat poate daca proprietarul este o ruda a titularului de societate. altfel cum se poate justifica gratuitatea folosintei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investesc intr-un imobil luat in contract de comodat. cum asigur investitia? Bogdancup Bogdancup Salut, Ma numesc Bogdan si situatia este urmatoarea: am inchiriat un apartament pe firma prin contract de comodat. Vreau sa investesc niste bani in el- ... (vezi toată discuția)
Investesc intr-un imobil luat in contract de comodat. cum asigur investitia? Bogdancup Bogdancup Salut, Ma numesc Bogdan si situatia este urmatoarea: am inchiriat un apartament pe firma prin contract de comodat. Vreau sa investesc niste bani in el- ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat!!! Sibelux Sibelux As dori o informatie referitor la o situatie in care ma aflu, situatia este urmatoare: am facut contract de Comodat cu proprietarul spatiului care urma sa il ... (vezi toată discuția)