avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Investesc intr-un imobil luat in contract de comodat. ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Investesc intr-un imobil luat in contract de comodat. Cum asigur investitia?

Salut,
Ma numesc Bogdan si situatia este urmatoarea: am inchiriat un apartament pe firma prin contract de comodat. Vreau sa investesc niste bani in el- renovare -, dar nu stiu cum pot sa asigur investitia respectiva in caz ca proprietarul se rasgandeste ,ii place ce am facut acolo si vrea sa se intoarca.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: iorgos_ro , utilizator 19:49, 1 Septembrie 2006
De obicei contractul de comodat se incheie pe un termen. Pana la implinirea acestuia proprietarul nu poate rezilia contractul (fara motive temeinice). In orice situatie investitiile necesare si utile facute de comodatar (sau chirias) dau nastere unei obligatii de despagubire in sarcina proprietarului pentru ca acestea cresc valoarea imobilului. Ca sa nu ai surprize e bine sa obtii PENTRU ORICE INVESTITIE acordul scris al proprietarului cu privire la lucrare si la suma. Daca nu vrea sa-si dea acordul, faptul acesta ar trebui sa-ti dea de gandit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investesc intr-un imobil luat in contract de comodat. cum asigur investitia? Bogdancup Bogdancup Salut, Ma numesc Bogdan si situatia este urmatoarea: am inchiriat un apartament pe firma prin contract de comodat. Vreau sa investesc niste bani in el- ... (vezi toată discuția)
Investesc intr-un imobil luat in contract de comodat. cum asigur investitia? Bogdancup Bogdancup Salut, Ma numesc Bogdan si situatia este urmatoarea: am inchiriat un apartament pe firma prin contract de comodat. Vreau sa investesc niste bani in el- ... (vezi toată discuția)
Bună seara,am dat în chirie un spațiu unui avocat. acesta a ... Luckiano Luckiano Bună seara,am dat în chirie un spațiu unui avocat.acesta a renovat interiorul pentru confortul lui și al clienților.nu i am dat acord în scris pentru ... (vezi toată discuția)