avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua grup ! Dacă am semnat un contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua grup ! Dacă am semnat un contract de cesionare acțiuni(nu ...

Buna ziua grup ! Dacă am semnat un contract de cesionare acțiuni(nu am știut sa interpretez clauzele și am semnat),mai pot anula acel contract ? Sau am rămas țepuită prin neștiința mea ... multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 17:05, 21 Noiembrie 2021
,,.mai pot anula acel contract ?,,,

Da, sigur, se poate in anumite conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept civil ileana7 ileana7 Buna ziua. Am luat un credit in anul 2008 de la banca in moneda CHF. Am platit mai mult de jumatate, dar a crescut valoarea CHF, am platit lunar, dar mai ... (vezi toată discuția)
Recuperator eos ksi ValentinaGe ValentinaGe In 2014 am avut intarzieri la plata creditului bancar si astfel dosarul meu s-a plimbat de cateva ori intre banca si EOS KSI . Din octombrie anul acesta am ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive in contractele de credit ContSters91450 ContSters91450 X-(Buna ziua, Am anumite nelamuriri in legatura cu o speta privitoare la un contract de credit pentru nevoi personale. Concret, o persoana a incheiat cu un ... (vezi toată discuția)