avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua ! Un angajat a prezentat la angajare ( ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua ! Un angajat a prezentat la angajare ( intr-o institutie ...

Buna ziua !
Un angajat a prezentat la angajare ( intr-o institutie publica ) adeverinta precum ca e clinic sanatos, dupa citeva luni aduce o scrisoare medicala cu diagnostic BPOC cronic, diagnostic pe care il are inainte de angajare. In acest context isi ia mai multe concedii medicale. Ce sancțiune trebuie aplicata pentru acesta problema?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:49, 22 Noiembrie 2021
Fapta este prevazuta in reg.intern ca fiind abatere dicsciplinara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatul refuza sa semneze sanctiunea??!! ilincapopa72 ilincapopa72 Buna ziua,am o intrebare in legatura cu o sanctiune disciplinara. Spuneti.mi va rog daca angajata refuza sa semneze sanctiunea disciplinara(10% din salar ... (vezi toată discuția)
Informatii despre pensie de boala cardiaca cronica ursu ioan ursu ioan Ma numesc URSU IOAN si am 41 de ani am o vechime in munca de 13 ani si as dori sa aflu in ce grad de boala ma incadrez si cam la ce pensie sa ma astept dat ... (vezi toată discuția)
Adeverinta medic de familie necesara la angajare Ianuaria Ianuaria Buna seara, La angajare mi se solicita o adeverinta de la medicul de familie in care sa se specifice ca sunt apt de munca. Medicul de familie a refuzat ... (vezi toată discuția)