avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Refuz luare in evidenta auto de catre primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Refuz luare in evidenta auto de catre primarie

Buna ziua,
Imi este refuzata luarea in evidenta a unei masini de catre primarie din cauza unei amenzi neplatite.
Intrebarea mea este: poate primaria ca conditioneze luarea in evidenta a unei masini (pentru inmatriculare) daca am datorie la primarie? Nu e pentru plata impozitului, aia e abia anul viitor, doar luarea in evidenta in vederea inmatricularii.
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 22 Noiembrie 2021
loakvo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 12:13, 14 Ianuarie 2022
Dacă doriți să înmatriculați mașina pe numele dvs, nu are nici o legătură una cu alta: Structura de taxe și impozite nu are bază legală să nu vă ia autovehiculul în evidență.
Imi puteti spune va rog care ar fi calea legala de urmat? Functionarul refuza in continuare luarea in evidenta pana la plata datoriilor, masina nu poate fi inmatriculata.
Depuneți în scris toate documentele necesare luării în evidența fiscală a autovehiculului, inclusiv cererea tip prevăzută de legislația fiscală și așteptați răspunsul. Și eu sunt curioasă ce bază legală invocă PRIMĂRIA pentru a refuza luarea în evidență...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz inmatriculare autoturism datorita neplatii amenzilor contraventionale mihai65 mihai65 Vrem sa vindem masina inmatriculata pe numele sotiei, care nu are datorii la finante, dar sotul are ( niste amenzi ). Noul proprietar (din alt judet) nu poate ... (vezi toată discuția)
Refuzare înregistrare fiscal auto primarie Andreyas86 Andreyas86 Buna ziua, mă aflu în situația de a nu putea înregistra fiscal pe numele meu o masina datorită unei amenzi,si o să vă descriu situatia.Am cumpărat o ... (vezi toată discuția)
Directia inmatriculari - anuntare vanzare autoturism ContSters320352 ContSters320352 Buna ziua. Am urmatoarea problema si nu stiu ce sa fac, va rog ajutati-ma cu un sfat: in urma cu 2 ani am vandut o masina unei persoane din alt judet. Acea ... (vezi toată discuția)