avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Închiderea exercițiului financiar 2021. Aspecte contabile importante Lector: Cristian Rapcencu. Marți, 8 Februarie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna seara. La inceputul anului am avut un incident ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna seara. La inceputul anului am avut un incident rutier minor, ...

Buna seara. La inceputul anului am avut un incident rutier minor, in sensul ca eu, incercand sa ies din parcare, nu am scos masina din viteza si, pornind motorul am lovit masina ce era parcata perpendicular, dar scoasa din viteza. Am semnat amiabila, pagubitul si-a reparat masina la un service cunoscut pe polita mea RCA. Acum, dupa aproape 1 an primesc citatie de la Judecatorie sa ma prezint in calitate de intervenient fortat. Service-ul respectiv a primit doar o parte din suma aferenta reparatiei si m-a citat si pe mine. Trebuie sa fac intampinare. Este nevoie totusi si de un avocat care sa ma reprezinte la proces? Cei care ati trecut prin aceasta situatie m-ati putea ajuta cu un sfat? Daca depun intampinarea, voi mai fi citata in viitor in procesul de recuperare a daunelor de la societatea de asigurari?
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 14:24, 23 Noiembrie 2021
Nu aveti nevoie de avocat. Depuneti intampinare si nu veti mai fi citata.
Buna ziua. Multumesc pentru raspuns. Ma gandeam ca am nevoie de avocat pentru redactarea intampinarii. Nu stiu sa o compun. O zi frumoasa!
Nici nu este nevoie să depuneți întîmpinare. Se judecă între ei.

~ final discuție ~