avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Comitetul executiv refuza sa-mi puna la dispozitie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Comitetul executiv refuza sa-mi puna la dispozitie Statutul si ...

Comitetul executiv refuza sa-mi puna la dispozitie Statutul si Actul Constitutiv ale Asociatiei de proprietari. Cum pot sa le obtin, totusi?
Ultima modificare: Luni, 22 Noiembrie 2021
Carmenere, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:47, 23 Noiembrie 2021
Faceți o cerere către președinte (cu număr de înregistrare si data), acesta fiind obligat sa va răspundă in termen de 10 zile (art. 28, alin. 4 din Legea 196/2018).
Daca nu primiți răspuns, va puteți adresa primăriei, mai exact compartimentului specializat în "sprijinirea, îndrumarea și controlul asociațiilor de proprietari" (conform aceluiași articol + art. 10 din Legea 196/2018).
Puteti sa parcurgeti respectivele documente fie prin cerere oficiala la presedintele de asociatie,fie adresand solicitare la serviciul specializat din primaria teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentare legala a unei asciatii de proprietari .buna ziua. un presedinte al unei asociatii de proprietari ales ... Florinmrn Florinmrn Buna ziua. Un presedinte al unei asociatii de proprietari ales si votat in adunarea generala si timp de 8 luni : --nu actioneaza conform legii 196/2018 – nu ... (vezi toată discuția)
Asociatie locatari - cenzori / verificari contabilitate Maria Neagu Maria Neagu Va rugam un sfat! Ne confruntam cu urmatoarea situatie: Desi Adunarea Generala a proprietarilor unei asociatii de locatari a ales o comisie de cenzori, ... (vezi toată discuția)
Bună seara!! unde trebuie sa fac o sesizare în legătură cu ... Lya50 Lya50 Bună seara!! Unde trebuie sa fac o sesizare în legătură cu Asociația de Proprietari? M.am debranșat de la centrala termica de furnizare a apei calde și ... (vezi toată discuția)