avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se poate să-mi deschidă patronul dosar penal ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se poate să-mi deschidă patronul dosar penal deoarece am făcut ...

Se poate să-mi deschidă patronul dosar penal deoarece am făcut niște afirmați nu prea ortodoxe la nervi și supărare după ce am fost informat că cei nevaccinați nu primesc al 13 lea salar?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:07, 23 Noiembrie 2021
ce poate sa faca patronul, e sa faca plangere penala, dosar penal nu deschide el , ci politia daca e cazul si chiar daca se va deschide, nu inseamna nimic, se va cerceta si nu inseamna ca va avea si urmari nefericite pt dvs.
cat despre al 13 lea salariu, daca il aveti prevazut in contract, va plangeti la itm daca nu vi-l da.
si va plangeti oricum daca numai vaccinatii il iau.
vaccinul nu ar trebui sa reprezinte un criteriu de salarizare sau bonificatie
Ultima modificare: Marți, 23 Noiembrie 2021
gi-jane2, moderator
Doar pe vorbe nu prea se poate face nimic în cazul acesta în penal.
Va poate sancționa disciplinar.
Ultima modificare: Marți, 23 Noiembrie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala contra organului de urmarire penala xuser xuser As dori sa stiu daca exista jurisprundenta in acest sens si daca se poate actiona penal contra unui politist care nu face probatoriu desi are probe, scoate ... (vezi toată discuția)
Vaccin - refuz, consecinte Ionitamirela78 Ionitamirela78 Buna seara, As vrea sa știu dacă am dreptul de a refuza vaccinare fetitei mele cu vaccinul antipoliomelitic, este campania Vaccinări in școlii si ... (vezi toată discuția)
Vaccinare este obligatorie daca nu mă vaccinez mă pot concedia ... mariusastra mariusastra Vaccinare este obligatorie daca nu mă vaccinez mă pot concedia cum mă pot apăra conform legii (vezi toată discuția)