avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plangere in civil si in penal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plangere in civil si in penal

Buna seara,
Va rog, daca ma puteti ajuta cu un model de plangere penala si un model de plangere civila impotriva unei persoane care nu a respectat hotararea judecatoreasca, nu a venit la convocarea Executorului judecatoresc pentru predarea unui copil si trebuie sa cerem si penalitati de intarziere. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: simt , utilizator 19:19, 15 Decembrie 2021
Nu exista un model.Mergeti la secția de politie de care aparține domiciliul copilului qi faceți plângere. CAND AVETI PROGRAM DE RELATII personale sunați la 112 și cereți sa vina un echipaj sa constate ca nu este acasă sau nu răspunde la usa sau instiga copilul sa refuze programul, ca nubare bagajul pregătit. Sa aveți o copie după sentinta la dvs copie.
2.daca nu s a prezentat la executor, executorul face chemarea în judecata la instanta pt penalitati, nu dvs.Plangerea o făceați dvs dacă refuza copilul, refuzând celalalt părinte sa aducă copilul sa l predea, el executorul ,I numele dvs, face cererea de penalitati.
Multumesc mult

Sobolan de tomberoane a scris:

Nu exista un model.Mergeti la secția de politie de care aparține domiciliul copilului qi faceți plângere. CAND AVETI PROGRAM DE RELATII personale sunați la 112 și cereți sa vina un echipaj sa constate ca nu este acasă sau nu răspunde la usa sau instiga copilul sa refuze programul, ca nubare bagajul pregătit. Sa aveți o copie după sentinta la dvs copie.
2.daca nu s a prezentat la executor, executorul face chemarea în judecata la instanta pt penalitati, nu dvs.Plangerea o făceați dvs dacă refuza copilul, refuzând celalalt părinte sa aducă copilul sa l predea, el executorul ,I numele dvs, face cererea de penalitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru impiedicarea folosirii locuintei Lielena Lielena Buna ziua, De 3 ani ma confrunt cu o situatie neplacuta, provocata de vecinii care s-au mutat acum 3 ani deasupra mea. Totul a inceput cu zgomotele produse de ... (vezi toată discuția)
Executare silita-program de vizita annesis annesis Buna ziua, Am un baiat de 9 ani si 5 luni, in urma divortului de acum 6 ani am obtinut custodia copilului. Programul de vizita prevede 2 saptamani vara la ... (vezi toată discuția)
Aplicare hotarare op- mama nu vrea sa respecte hotararea Bograv Bograv Am hotararea legalizata a OP program legaturi personale cu minor. Astazi m-am prezantat conform hotararii. Nu mi s-a deschis usa. Mi s-a comunicat ca nu pot ... (vezi toată discuția)