avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum pot obliga ANPC sa imi raspunda la o plangere ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum pot obliga ANPC sa imi raspunda la o plangere inregistrata pe site? ...

Cum pot obliga ANPC sa imi raspunda la o plangere facuta pe site?

Am primit un numar de inregistrare la o plangere depusa pe site acum 5 luni (zbor anulat si notificat cu 1 zi inainte - nu am fost compensat pentru asta de catre operatorul aerian) si de atunci nu am primit nimic in posta. Dupa 3 luni am mai facut o plangere pe portal in care ceream informatii legate de cea initiala.

Cum pot obliga ANPC sa imi dea un raspuns oficial? Am nevoie de acel raspuns pentru a-mi fi acceptata plangerea in tara mea de resedinta.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:56, 24 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reveniti cu o nouă solicitare
referitor la sesizarea facuta faceți referire la nr de inregistrare primit,sfatul meu e sa trimiteți prin poștă cu confirmare.In paralel puteti sesiza Avocatul Poporului în scris tot prin posta,anexad nr de înregistrare primite de la ANPC si mmenționând ca nu ati primit răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anpc si avocatul poporului ma ignora student02 student02 ANPC si Avocatul Poporului ma ignora Am depus o plangere la ANPC in legatura cu anularea unui zbor aerian acum 8 luni, am mai depus una acum 5 luni facand ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac ca sa mi inapoieze compania 2 bilete de avion ,anuland zborul. catalincris catalincris buna seara, acum 3 saptamani mi sa anulat un zbor din zaragoza spre bucuresti mie si iubitei mele. ce ma sfatuiti sa fac sau la cine sa apelez ca sa mi pot ... (vezi toată discuția)
Drept la compensatie opheliacj opheliacj Cine asigura respectarea Regulamentului 2612004 privind dreptul la compensatie in cazul in care o companie aeriana a inchiriat un avion de la alta companie ... (vezi toată discuția)