avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... ANPC si Avocatul Poporului ma ignora
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

ANPC si Avocatul Poporului ma ignora

ANPC si Avocatul Poporului ma ignora

Am depus o plangere la ANPC in legatura cu anularea unui zbor aerian acum 8 luni, am mai depus una acum 5 luni facand referire la prima. Acum 3 luni am trimis o cerere la Avocatul Poporului prin care atrag atentia ca ANPC nu mi-a raspuns la cereri.

Am fost ignorat de ambele institutii, nu am primit nici un act din partea lor. E prima oara cand interactionez cu aceste institutii la cererile mele erau fondate (intr-un final am fost despagubit de companie doar din cauza ca i-am actionat in judecata)

Ce pot face daca sunt ignorat de ANPC si Avocatul Poporului? Exista o institutie superioara unde ma pot adresa?
Ultima modificare: Duminică, 17 Aprilie 2022
student02, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista!
Ati ales singura cale disponibila: actiunea in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme linie aeriana serban1 serban1 Buna ziua, La sfarsitul lunii august, zborul meu pentru bucuresti - beijing via un alt oras european a avut intarzieri ce au condus la o noapte petrecuta in ... (vezi toată discuția)
Cum pot obliga anpc sa imi raspunda la o plangere inregistrata pe site? ... andreisixty andreisixty Cum pot obliga ANPC sa imi raspunda la o plangere facuta pe site? Am primit un numar de inregistrare la o plangere depusa pe site acum 5 luni (zbor anulat ... (vezi toată discuția)
Cereri cu valoare redusa student02 student02 Buna ziua, Mi-a fost anulata o cursa aeriana si am fost anuntat despre aceasta cu 1 zi inainte. In acea perioada nu eram in stare de urgenta, iar motivul a ... (vezi toată discuția)