avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua am și eu o întrebare eu sunt divorțată ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua am și eu o întrebare eu sunt divorțată de soțul ...

Bună ziua am și eu o întrebare eu sunt divorțată de soțul meu și din căsătoria anterioară aveam doi copii la divorț sau separat copii fata la mine bărbatul la el fără a avea dreptul de vizita va rog frumos dacă îmi puteți spune ce a-și putea face să pot să-mi eau și baeatul la mine
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 10:10, 24 Noiembrie 2021
Puteti consulta un avocat si demara o actiune in instanta de stabilire/modificare a domiciliului minorului la dvs.
Ce varsta au copii?
Bună dimineața!
Daca nu vă înțelegeți pe cale amiabilă să luați și băiatul la dvs , îl acționați în judecată pe fostul soț și solicitați acest lucru, daca bineînțeles considerați că s-au schimbat condițiile dvs. avute în vedere de instanța de judecată anterior!
Av. Mădălina Moceanu
Baroul Bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am și eu o întrebare cam incomodă! ce drepturi are ... danaciungan@yahoo.com danaciungan@yahoo.com Bună ziua!Am și eu o întrebare cam incomodă!Ce drepturi are o femeie divorțată,care a lucrat pe salariu minim tot timpul.? (vezi toată discuția)
Bună dimineața.dupa decesul tatălui meu mama locuiește în ... majestik majestik Bună dimineața.dupa decesul tatălui meu mama locuiește în locuința proprietate personală cu unul dintre copii care se poartă agresiv cu mama mea.ce ... (vezi toată discuția)