avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Daca se plateste mai putin din setinta judecatoreasca ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Daca se plateste mai putin din setinta judecatoreasca din 5300 ...

Daca se plateste mai putin din setinta judecatoreasca din 5300 suma mai mica de 5000.urmand ca peste 2 săptămâni sa se plătească diferenta e ok,de la un ifn ma numesc Daniela!
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 13:30, 24 Noiembrie 2021
Consemnati plata partiala transmisa executorului judecatoresc sau creditorului si inaintati un angajament de plata pentru diferenta ramasa.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Noiembrie 2021
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă azi ajunge un dosar la domnul executor- întrebare procedura Mihai Ovidiu ov Mihai Ovidiu ov Dacă azi ajunge un dosar la domnul executor este adevărat ce mi a transmis ifn ul ca dacă luni fac plata, măcar jumate, voi plăti cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
Ridicare poprire care nu a existat pe contul bancar Mihai Ovidiu ov Mihai Ovidiu ov Bună seara, Am avut un credit la un ifn X la care am rămas restant după 90 de zile au înaintat dosarul către un executor. În aceiași zi am achitat ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu credit ifn DiAngelo DiAngelo Buna ziua! Va supun atentiei dumneavoastra urmatoare problema. Am avut un credit la un IFN in cuantum de 4000 lei din care am achitat 2300 lei, insa datorita ... (vezi toată discuția)