avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Daca se plateste mai putin din setinta judecatoreasca ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Daca se plateste mai putin din setinta judecatoreasca din 5300 ...

Daca se plateste mai putin din setinta judecatoreasca din 5300 suma mai mica de 5000.urmand ca peste 2 săptămâni sa se plătească diferenta e ok,de la un ifn ma numesc Daniela!
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 13:30, 24 Noiembrie 2021
Consemnati plata partiala transmisa executorului judecatoresc sau creditorului si inaintati un angajament de plata pentru diferenta ramasa.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Noiembrie 2021
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu credit ifn DiAngelo DiAngelo Buna ziua! Va supun atentiei dumneavoastra urmatoare problema. Am avut un credit la un IFN in cuantum de 4000 lei din care am achitat 2300 lei, insa datorita ... (vezi toată discuția)
Se poate face angajament de plata daca ai hotarare judecatoreasca de executare silita? carmenbn carmenbn Se mai poate face angajament de plata daca ai hotarare judecatoreasca de executare silita de la un executor judecatoresc?Are acest angajament valoare ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma parțiala de la kruk BogdanB87 BogdanB87 Buna ziua, Acum mult timp am avut o problema... nu am mai putut plăti un credit... care după foarte mulți ani a fost vândut către kruk... Ei m-au dat ... (vezi toată discuția)