avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, sunt minoră am 16 ani și sunt în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, sunt minoră am 16 ani și sunt în Irlanda de Nord, ...

Bună ziua, sunt minoră am 16 ani și sunt în Irlanda de Nord, părinți mei sunt despărțiți ,eu sunt venita cu iubitul meu aic
i,însă as dori sa ma întorc în tara fără iubitul meu,dar tatăl meu este aici și vreau sa știu dacă ma pot întoarce în tara cu tatăl meu fără procura de la mama,
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:44, 24 Noiembrie 2021
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca legea de acolo permite, poti sa vii.
Dar cand te intorci, vei avea nevoie de declaratie de la ambii parinti.
Poți ieși din Irlanda fără acordul părinților.
Dar dacă te întorci în România și vei vrea sa pleci din nou, nu vei putea iesi din tara, decât cu declarația ambilor părinți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc o solutie care ma poate ajuta va rog Anghelescu Diana Ioana Anghelescu Diana Ioana Buna, ma numesc Diana, vreau sa aflu cum pot pleca cu prietenul meu in Anglia legal (am 16 ani iar el 20), am incercat sa plec cu procura pe numele lui, dar ... (vezi toată discuția)
Intoarcere in romania Costi2k2 Costi2k2 Salut, sunt un minor de 16 ani stabilit cu familia in Spania de 3 ani. Anul acesta as dori sa merg alaturi de bunici in Romania fara parinti.. La iesire din ... (vezi toată discuția)
Procura pentru minor geo81 geo81 Dupa ce am patit cu procura de la pasaport nu mai vrem, iar sa intampinam probleme si cu cea de intoarcere in italia(facuta la acelasi notar in italia)si vreau ... (vezi toată discuția)