avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara ,matusa mea fara copii si sot(divortata) in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara ,matusa mea fara copii si sot(divortata) in 2007 a ...

Buna seara ,matusa mea fara copii si sot(divortata) in 2007 a trebuit sa-i dea sotului o parte din bani pentrua a avea dreptul sa vinda ea casa dupa divort ,eu am reusit sa o ajut si i-am dat suma de 15.000 euro+notarul platit de mine 6100 lei dupa 5 ani mi-au facut un contract de vanzare cumparare cu clauza de antretinere si uzufruct viage eu am aceptat dar intentia mea nu era asta intrucit eu sunt stabilita in Italia si nu reusesc sa fiu prezenta mereu (am mai trimis bani cind am putut si alte ajutoare)fara a pretinde nimic.cIntrebarea mea este cum pot sa desfac acest act ?Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:19, 27 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
matusa ce vrea?
dvs de ce vreti sa desfaceti acel contract ?
Nu prea aveti ce desface ca sunteti proprietar acum.
Matusa poate cere rezolutiunea contractului in instanta pt ca nu prestati intretinere si va avea sa va dea pretul trecut in contract, daca e vreunul.
Ultima modificare: Joi, 25 Noiembrie 2021
gi-jane2, moderator
as vrea sa stiu cum se face prin avoat sau notar ca mausa mea desface contractul?multumesc frumos
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
in instanta.
Dar daca eu nu mai vreu, renunt la tot.Trebuie dus la notar si suma de bani data restituita ?(eu cer anularea contractului si vreau bani inapoi)
Ultima modificare: Vineri, 26 Noiembrie 2021
dmario, utilizator
tot ii dati cu notarul... se merge in instanta, la judecatorie adica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract vanzare - cumpãrare cu uzufruct viager Cabinet de Avocat Todorese Doina Cabinet de Avocat Todorese Doina Contract de vânzare cumpărare autentificat la notariat cu uzufruct viager în favoarea vânzătorilor - încheiat în anul 2000. Vânzătorii sunt soţ şi ... (vezi toată discuția)
Casa dobandita prin vanzare cumpare cu uzufruct virgil87 virgil87 buna ziua am cumparat casa de la mama mea prin vanzare cumpare cu uzufruct in timpul casatoriei. Am divortat de 2 ani si fostul sot este plecat din locuinta. ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere LucicaBuzea LucicaBuzea Buna ziua,matusa mea vrea sa imi faca un contract de intretinere,apartamentul ei ,urmand sa-mi ramana mie mostenire.Nu a fost casatorita si nu are copii,In ... (vezi toată discuția)