gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 annnamm	                   

Suntem 2 surori. Avem un imobil ramas de la parintii decedati. Una din surori are executare silita, deci poprire pe cont, si implicit pe partea ei din ... (vezi toată discuția)
	                    annnamm	                   

Suntem 2 surori. Avem un imobil ramas de la parintii decedati. Una din surori are executare silita, deci poprire pe cont, si implicit pe partea ei din ... (vezi toată discuția)

Aurelia Butiurca	                   

In anul 2010 s-a facut succesiunea in urma decesului tatalui meu. Mentionez ca in apartament locuia mama, fratele meu, sotia acestuia si cei doi copii ai lor. ... (vezi toată discuția)
	                    Aurelia Butiurca	                   

In anul 2010 s-a facut succesiunea in urma decesului tatalui meu. Mentionez ca in apartament locuia mama, fratele meu, sotia acestuia si cei doi copii ai lor. ... (vezi toată discuția)

annnamm	                   

Mama mea are o poprire pe cont, o suma destul de mare.
Bunica mea are apartament, propietare privata. Mama este mostenitor.
Executorul a intrat peste bunica ... (vezi toată discuția)
	                    annnamm	                   

Mama mea are o poprire pe cont, o suma destul de mare.
Bunica mea are apartament, propietare privata. Mama este mostenitor.
Executorul a intrat peste bunica ... (vezi toată discuția)