avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executat silit în Ungaria. Am o datorie în Ungaria ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executat silit în Ungaria. Am o datorie în Ungaria pentru care sunt executat silit. Acum ...

Am o datorie în Ungaria pentru care sunt executat silit. Acum mi-a murit mama și am mostenit apartamentul ei. Deocamdata nu am putut face succesiunea pentru ca nu am bani pentru taxele notariale. În cartea funciara figurez cu cota parte mostenire dupa decesul tatalui meu și a sorei mele. Intreb dacă pot vinde apartamentul, ca să pot plati datoria din Ungaria? Executorul nu are cunostinta de mostenirea din Romania deci nu a extins executarea și asupra apartamentului.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:38, 25 Noiembrie 2021
cat nu aveti nimic notat in cartea funciara, se poate vinde. Grabiti-va pt succesiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suntem 2 surori. avem un imobil ramas de la parintii decedati. ... annnamm annnamm Suntem 2 surori. Avem un imobil ramas de la parintii decedati. Una din surori are executare silita, deci poprire pe cont, si implicit pe partea ei din ... (vezi toată discuția)
Intabulare dupa succesiune Aurelia Butiurca Aurelia Butiurca In anul 2010 s-a facut succesiunea in urma decesului tatalui meu. Mentionez ca in apartament locuia mama, fratele meu, sotia acestuia si cei doi copii ai lor. ... (vezi toată discuția)
Mama mea are o poprire pe cont, o suma destul de mare. bunica ... annnamm annnamm Mama mea are o poprire pe cont, o suma destul de mare. Bunica mea are apartament, propietare privata. Mama este mostenitor. Executorul a intrat peste bunica ... (vezi toată discuția)