avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executat silit în Ungaria. Am o datorie în Ungaria ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executat silit în Ungaria. Am o datorie în Ungaria pentru care sunt executat silit. Acum ...

Am o datorie în Ungaria pentru care sunt executat silit. Acum mi-a murit mama și am mostenit apartamentul ei. Deocamdata nu am putut face succesiunea pentru ca nu am bani pentru taxele notariale. În cartea funciara figurez cu cota parte mostenire dupa decesul tatalui meu și a sorei mele. Intreb dacă pot vinde apartamentul, ca să pot plati datoria din Ungaria? Executorul nu are cunostinta de mostenirea din Romania deci nu a extins executarea și asupra apartamentului.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:38, 25 Noiembrie 2021
cat nu aveti nimic notat in cartea funciara, se poate vinde. Grabiti-va pt succesiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare dupa succesiune Aurelia Butiurca Aurelia Butiurca In anul 2010 s-a facut succesiunea in urma decesului tatalui meu. Mentionez ca in apartament locuia mama, fratele meu, sotia acestuia si cei doi copii ai lor. ... (vezi toată discuția)
Donatie rude grad i vicar vicar Buna ziua Problema mea este urmatoarea: Bunica mea din partea mamei ii face sorei mele cvc pentru apartamentul pe care il detinea,decedeaza iar sora mea ... (vezi toată discuția)
Mama executata silit - fiul cumpara imobilul ContSters345157 ContSters345157 Bună ziua. Mama mea a avut datorii către stat. A fost executata silit și somata sa părăsească locuința. Fratele meu susține ca el ar fi cumpărat ... (vezi toată discuția)