avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara,am cumpărat un imobil de pe 18.luna ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara,am cumpărat un imobil de pe 18.luna aceasta,vechi ...

Buna seara,am cumpărat un imobil de pe 18.luna aceasta,vechi proprietari au cerut sa ii las doua săptămâni la dispoziție sa se mute ,acum îmi spun ca defapt prin lege au voie 30 de zile imi spuneți va rog regulile,mulțumesc
Cel mai recent răspuns: nikodavid , utilizator 19:24, 25 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu exista nicio lege in acest sens. daca nu ati prevazut un termen in contract, ar trebui sa elibereze la data semnarii.
Nu in contract scrie clar ca voi întra în posesia imobilului din data de 18 de când am semnat actele vanzare/cumparare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,tocmai am cumpărat un imobil, vechi proprietari au ... nikodavid nikodavid Buna seara,tocmai am cumpărat un imobil, vechi proprietari au spus sa le dau 2 săptămâni la dispoziție sa se mute,acum îmi spun ca prin lege au dreptul ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie vanzatorul sa elibereze un imobil de bunuri? seldom seldom Buna ziua, Sunt in procesul de a-mi cumpara o casa si am incheiat deja o Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare cu promitentii-vanzatori. In ... (vezi toată discuția)
Cumpărare imobil prin credit ipotecar. În cazul în care în contractul de vânzare-cumpărare nu se stabilește altfel, predarea apartamentului trebuie făcută la data plății? Uleșan.Eniko Uleșan.Eniko Bună ziua! În data de 28.09.2018 am semnat împreună cu soțul un antecontract de vânzare-cumpărare, în fața notarului, obiectul fiind un apartament, ... (vezi toată discuția)